cours_bebes_nageurs

Aqua baby Brasov

Cursuri oferite de clubul sportiv CS Luna.

Locatie: Piscina Belaqva Coresi

Antrenor: Munteanu Ana Maria

Telefon: 0723 776 437

Program: Luni Р10:00 Р11:00 / Joi Р10:00 Р11:00

IMG_0059-1-1200x450

Tarife

Abonament: 300 lei / 8 lectii

Lectie: 40 lei

Personal trainer: 100 lei

Tarifele includ intrarea. Abonamentele sunt valabile o luna de la prima

lectie.

Despre Aqua Baby

Cursul Aqua Baby Brasov isi propune sa contribuie la dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor. Miscarea in mediul acvatic favorizeaza o dezvoltare sanatoasa si va fi extrem de distractiva, atat pentru bebelus, cat si pentru parintii insotitori.

In plus, gimnastica acvatica pentru bebelusi are un rol deosebit in procesul acestora de acomodare cu apa, dar si de dezvoltare a instinctelor. Dar trebuie sa notam ca cel mai important rol il aduce in dezvoltarea unui sistem imunitar mai puternic, o coordonare mult mai buna precum si o dezvoltare armonioasa a corpului.

Bebelusii detin deja anumite reflexe, avand inca de la nastere reflexe de natatie. Cum ar fi cel al miscarilor sacadate, de apnee sau de redresare. Astfel ca acestia vor incerca sa-si tina in mod natural respiratia. Dar sa si prezinte reflexe ale picioarelor, mainilor si toracelor, precum sa incerce sa-si redreseze capul atunci cand sunt plasati pe spate sau burtica in apa. Intocmai, primele astfel de sedinte de gimnastica in apa, pot fi incepute de bebelusi inca de la varsta de patru luni. Dar este recomandata o discutie cu medicul, pentru a clarifica cu siguranta perioada in care si mama poate intra in apa, in cazulor unor interventii chirurgicale.

Inotul ofera numeroase beneficii pentru sanatatea bebelusului. Este recunoscut ca inotul imbunatateste puterea de concentrare, abilitatile perceptuale, agilitatea, si chiar si inteligenta. Cei mici vor deveni mult mai atenti la ceea ce li se spune si incep sa inteleaga propozitii simple.

La cursurile aqua baby Brasov oferite de CS Luna, bebelusii vor fi ghidati de instructorii nostri specializati, sub atenta dumneavoastra supraveghere. Cei mici isi vor descoperi abilitatile motrice si vor invata bazele inotului. Bebelusii vor dezvolta o relatie speciala cu apa, indepartand frica si oferind incredere in sine. Copiilor va fi mult mai usor sa practice inotul in viitor, daca sunt obisnuiti de mici.

Astfel, am conceput programe de inot cu diferite activitati, adaptate corespunzator pe categorii de varsta, punand la dispozitie dotari adaptate nevoilor dumneavoastra.

Inscrie-te acum!

Inscrierile la oricare dintre cursurile de inot se fac prin utilizarea formularului de contact sau prin apel telefonic la numarul afisat!

CS Luna - Cursuri de inot Brasov

Cursurile noastre de inot combina joaca cu educatia. Copiii care participa la cursurile noastre de inot se distreaza copios, in timp ce invata bazele inotului. Va invitam sa va convingeti de acest lucru prin vizualizarea galeriei foto.