Cursuri de inot adulti in Brasov

Adultii pot invata mult mai rapid si mult mai usor inotul odata ce vor descoperi Clubul Sportiv CS Luna ce pune la dispozitie cursuri de inot pentru adulti.

Obiectivele pe care acest curs de inot le are in vedere sunt:
• Dobandirea unei respiratii corecte;
• Obisnuirea cu procedeul spate;
• Invatarea si perfectionarea a trei procedee de inot: spate, craul(respiratie la 3 brate) si bras.

LECTII PRIVATE DE INOT

Acum puteti beneficia de un instructor de inot cu experienta, la domiciliul dumneavoastra!

Echipa CS Luna, mereu alaturi

Alaturi de echipa de instructori CS Luna Brasov, inotul va deveni mult mai simplu chiar si pentru adulti. Participarea la aceste cursuri inot adulti Brasov se poate face indiferent de varsta.

Inotul ofera sansa de relaxare si destindere, intr-un mediu placut, indepartand stresul acumulat in zilele de munca. Practicat in mod regulat, inotul va creste buna dispozitie si dorinta de munca, dobandind mult mai multa energie.

Inscrie-te acum!

Inscrierile la oricare dintre cursurile de inot se fac prin utilizarea formularului de contact sau prin apel telefonic la numarul afisat!

CS Luna - Cursuri de inot Brasov

Alaturi de echipa de instructori CS Luna Brasov, inotul va deveni mult mai simplu chiar si pentru adulti. Persoanele care participa la cursurile noastre de inot se distreaza copios, in timp ce invata bazele inotului. Va invitam sa va convingeti de acest lucru prin vizualizarea galeriei foto.