Inotul sincron este considerat unul dintre cele mai aparte activitati acvatice cunoscute. Acest sport acvatic este alcatuit din inot, dans si gimnastica. Si este format din inotatori (solo, duet, trio, combinat ori echipa) care realizeaza o serie de miscari elaborate pe ritmuri de muzica.

La fel ca si inotul simplu, inotul sincron poate fi o activitate recreationala. In timp, prin determinare, practica si pasiune poate ajunge sa fi exersat ca un sport de performanta.

Inotul sincron se adreseaza copiilor de toate varstele, oferindu-le sansa de a lega noi prietenii, fiind o forma interactiva de inot, in care trebuie sa colaboreze membrii echipei unii cu altii pentru a-si sincroniza miscarile. Acest lucru le va spori capacitatea de concentrare. In plus, copiii isi vor dezvolta o conditie fizica buna si un tonusul muscular excelent.

Acest tip de inot implica miscari elaborate, rapide si destul de frecvente, dezvoltand in acelasi timp si un control perfect al respiratiei.

Beneficii

null

Distractie

Este o activitate distractiva, implicand miscari de dans in apa.
null

Accesibilitate

Se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul de inot, sex sau tip de corp.
null

Performanta

Se potriveste oricui, putand fi practicat pe viata.
null

Comunicare

Implica lucrul in echipa, dezvoltand astfel comunicarea.
101

Tarife inot sincron

ABONAMENT: 200 lei / 10 lectii / luna

LECITE: 30 lei

PERSONAL TRAINER: 80 lei

Clubul sportiv CS Luna ofera cursuri inot sincron Brasov.

Locatie: Bazinul Olimpic Brasov

102

Program inot sincron

MARTI: 14:30-15:20 si 15:30-16:30

JOI: 14:30-15:20 si 15:30-16:30

Instructor Inot Sincron: Cristina Ciohodaru

Inscrie-te acum!

Inscrierile la oricare dintre cursurile de inot se fac prin utilizarea formularului de contact sau prin apel telefonic la numarul afisat!

CS Luna - Cursuri de inot Brasov

Cursurile noastre de inot combina elemente interactive pentru a oferi o experienta de neuitat cursantilor. Indiferent de varsta, veti gasi cursul ideal pentru dumneavoastra sau pentru cei mici!