Cine suntem?

Clubul Sportiv Luna a luat nastere dintr-o pasiune imensa pentru inot. Instructorii nostrii profesionisti au experienta, sunt grijulii si plini entuziasm. Pentru noi inotul este un stil de viata, nu doar un exercitiu fizic.

Obiectivul nostru este de a oferi lectii de inot de calitate intr-un mediu sigur si jucaus. Oferim cursuri de inot atat pentru copii, cat si pentru adulti prin care promovam dezvoltarea fizica, sociala si cognitiva al fiecarui individ.

Instructorii nostri ofera sansa fiecarui copil de a se remarca prin performanta. Acestia acorda atentie fiecarui copil in parte, astfel, ajutandu-i sa se simta confortabili in apa.

Valorile noastre

  • Siguranta copiilor in apa este un aspect important pentru noi.
  • Oferim cursuri flexibile pentru toate varstele.
  • Ajutam copii sa invete bazele inotului intr-un mediu jucaus si sigur.
  • Ajutam copii sa isi construiasca increderea in sine.
  • Promovam un stil de viata sanatos prin inot.

Stiluri de inot

Craul
Spate
Bras
Fluture

Inscrie-te acum!

Inscrierile la oricare dintre cursurile de inot se fac prin utilizarea formularului de contact sau prin apel telefonic la numarul afisat!

CS Luna - Cursuri de inot Brasov

Cursurile noastre de inot combina joaca cu educatia. Copiii care participa la cursurile noastre de inot se distreaza copios, in timp ce invata bazele inotului. Va invitam sa va convingeti de acest lucru prin vizualizarea galeriei foto.

Partenerii nostri