Cursuri Triatlon Brasov

TRIATLON COPII
TARIFE

ABONAMENT: 200 lei 

10 lectii / luna

LECTIE: 30 lei

PERSONAL TRAINER: 80 lei

TRIATLON ADULTI
TARIFE

ABONAMENT: 300 lei 

8 lectii / luna

LECTIE: 50 lei

PERSONAL TRAINER: 80 lei

TRIATLON COPII
ACTIVITATI

MARTI: 08.00 – 09.30 / 15.30 – 17.00 

MIERCURI: 15.30 – 17.00

JOI: 08.00 – 09.30 / 15.30 – 17.00 

VINERI: 15.30 – 17.00

TRIATLON ADULTI
ACTIVITATI

MARTI: 08.00 – 09.30

JOI: 08.00 – 09.30

*Tarifele includ intrarea. Abonamentele sunt valabile o luna de la prima lectie.

Clubul sportiv CS Luna ofera cursuri triatlon Brasov.

Triatlonul  este un sport compus din trei probe successive: inot, ciclism si alergare. Prima intrecere de triatlon a avut loc in San Diego, in anul 1974.  In 1978 a fost organizat primul concurs mare de triatlon, numit Ironman Triathlon, in Hawaii, pe insula Oahu. Mai tarziu, a fost mutata la Kona, pe Insula mare din Hawaii. Debutul olimpic al acestui sport a avut loc in anul 2000, la Sydney, Asutralia.

Antrenamentele de triatlon sunt foarte benefice corpului uman, fiecare proba avand rolul sau bine definit. Alergarea tonifica musculatura picioarelor si abdomenului, arzand calorii, fiind recomandata pentru intarirea sistemului circulator. Inotul contribuie la dezvoltarea partii de sus a corpului: piept, umeri si spate. Acesta are si el rolul de a creste capacitatea pulmonara. Ciclismul este indicat pentru picioare, definindu-le in aceeasi masura ca alergarea.

Despre cursuri de triatlon

Triatlonul este o disciplina foarte apreciata de multi pentru ca implica trei sporturi importante si se adreseaza tuturor grupelor musculare, dezvoltand intreg organismul si fiind o activitate complexa.

Prin probele sale si tehnicile specifice, triatlonul poate fi abordat ca o filosofie de sportivi, ajutand persoana care il practica sa devina mai bun.

Proba de inot nu implica folosirea picioarelor foarte mult, la fel ca in cazul inotatorilor profesionisti. Rezervele de energie sunt pastrate pentru ciclism si alergare. Viteza in timpul probei de ciclism nu este mare, fiind nevoie de picioarele tonifiate si flexibile pentru proba de alergare.

Proba de ciclism nu implica rularea in pluton sau in trena, cum obisnuiesc ciclistii in cursele speciale de performanta.
Proba de alergare este diferita si ea, sportivii resimtind efectele solicitante ale probelor anterioare.

Prin imbinarea acestor 3 probe sau sporturi, se ajunge la un corp atletic puternic si rezistent, avand loc o dezvoltare proportionala a fiecarui segment in parte din corp. Energia consumata este imensa, fiind solicitate toate grupele de muschi ale corpului.

Triatlonul implica o rezistenta fizica buna, dar practicat frecvent aduce nu doar beneficii fizice, ci si mintale.

Inscrie-te acum!

Inscrierile la oricare dintre cursurile de inot se fac prin utilizarea formularului de contact sau prin apel telefonic la numarul afisat!

CS Luna - Cursuri de inot Brasov

Cursurile noastre de inot combina elemente interactive pentru a oferi o experienta de neuitat cursantilor. Indiferent de varsta, veti gasi cursul ideal pentru dumneavoastra sau pentru cei mici!