REZERVARI ONLINE

Acum va puteti programa online la orice curs CS Luna!

208

Inot copii

Echipa noastra de instructori pentru cursuri inot copii Brasov are rolul de a-i antrena pe cei mici sa se dezvolte cat mai armonios intr-un mediu distractiv si interactiv. Cei mici au sansa de a dobandi deprinderi esentiale in dezvoltarea lor fizica si psihica, urmand unul dintre cele mai indragite sporturi.

Vezi curs
222222

Inot adulti

Gimnastica acvatica este recomandata gravidelor inca din primele luni de sarcina. Acestea pot preveni cresterea ponderala, durerile de spate sau senzatia de picioare grele prin participarea la sedinte de gimnastica acvatica. De asemenea, isi vor mentine tonusul muscular si mobilitatea articulara.

Vezi curs
is-header-copy

Inot sincron

Inotul sincron este considerat ca fiind una dintre cele mai aparte activitati acvatice cunoscute. Reprezinta un intreg alcatuit din inot, dans si gimnastica, format din inotatori (solo, duet, trio, combinat ori echipa) care realizeaza o serie de miscari elaborate fiind acompaniati de muzica.

Vezi curs
pallanuoto-dim

Polo

Clubul sportiv CS Luna, ofera posibilitatea invatarii si practicarii unuia dintre cele mai vechi jocuri in apa si anume: polo. Alaturi de echipa noastra poti invata ceva nou si interactiv care sa te relaxeze si sa contribuie la dezvoltarea ta fizica. Vino si ia parte la cursuri polo Brasov oferite de CS Luna!

Vezi curs
female-group-on-aqua-aerobics-in-swimming-pool-P6CENMP

Aqua gym

Gimnastica in apa imbina elemente caracteristice de fitness, jogging si inot. Poate fi practicata de oricine, indiferent de nivelul de inot sau categoria de varsta. Se adreseaza si femeilor insarcinate. Deoarece se utilizeaza obiecte ajutatoare si echipamente specifice, nu este nevoie sa aveti o conditie fizica excelenta si nici sa stiti sa inotati.

Vezi curs
actividades-acuaticas-para-embarazadas

Aqua natal

Cursurile de gimnastica acvatica sunt recomandate femeilor insarcinate inca din primul trimestru de sarcina. Ele ajuta la prevenirea si atenuarea durerilor de spate si la ameliorarea senzatiei de picioare grele. Mai mult de atat, cursurile sunt indeosebi recomandate in ultimul trimestru de sarcina, pentru ca pot micsora durerile din timpul travaliului, si imbunatatesc tonusul muscular.

Vezi curs
Qué-es-el-triatlón-y-cómo-empezar

Triatlon

Triatlonul este o disciplina foarte apreciata pentru ca implica trei sporturi si se adreseaza tuturor grupelor musculare, dezvoltand intreg organismul. Prin elementele sale si tehnicile specifice, triatlonul poate fi abordat ca o filosofie de sportivi, ajutandu-i sa devina mai buni. Triatlonul implica o rezistenta fizica buna insa, practicat frecvent este foarte benefic atat pentru fizic cat si pentru minte.

Vezi curs
baby-swimming

Aqua baby

Cursul Aqua Baby Brasov isi propune sa contribuie la dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor. Miscarea in mediul acvatic favorizeaza o dezvoltare sanatoasa si va fi extrem de distractiva, atat pentru bebelus, cat si pentru parintii insotitori. In plus, gimnastica acvatica pentru bebelusi are un rol deosebit in procesul acestora de acomodare cu apa, dar si de dezvoltare a instinctelor.

Vezi curs

REZERVARI ONLINE

Acum va puteti programa online la orice curs CS Luna!